Dinamo a inceput cu o victorie categorica primul meci de pregatire din Turcia, 5-2 cu echipa austriaca Sturm Graz. Niculescu (min 22 ) si Mitea (min 49, 73) au reusit primele goluri pentru Dinamo de la revenirea in Stefan cel Mare. Celelalte goluri ale dinamovistilor au fost inscrise de Torje (4) si L. Goian (29).

"Nu ne intereseaza butoane si valize, depinde doar de noi sa castigam titlul. Dinamo nu a fost niciodata avantajata de arbitri in turul acestui campionat. Niciun adversar nu s-a declarat nemultumit de arbitraj in meciurile cu noi", a spus Cristi Borcea la gsptv dupa victoria lui Dinamo.

Finantatorul din Stefan cel Mare a fost foarte multumit de evolutiile lui Claudiu Niculescu si Nicolae Mitea, cei doi inscriind un gol, respectiv doua in meciul cu Sturm Graz."A fost un test util, pentru noi este foarte important sa inscriem si trebuie sa mentinem acest ritm. Ma bucur foarte mult pentru Mitea si Niculescu. Sunt sigur ca vom lua campionatul cu acesti jucatori. Nu avem cum sa nu inscriem mult cu aceasta echipa".