Fanii Universitatii Cluj vor iesi joi in strada pentru a sustine clubul si sportivii acestuia, pentru sensibilizarea autoritatilor, a posibililor investitori si a opiniei publice. Suporterii "sepcilor rosii" sunt sustinuti la acest miting de fostul jucator al lui U Cluj, Razvan Cocis, si de fundasul clujenilor, Szilagyi Zsolt.

“Vrem sa aratam ca stim sa mai facem si lucruri bune nu doar sa lovim cu caramida. Nu aceea este imaginea suporterilor lui “U”, a spus Calin Misan, unul dintre liderii galeriei echipei clujene.

“Pe 29 ianuarie, de la ora 16 vom organiza un mars in care vom arata ca simbolul Universitatii inseamna ceva. Este o actiune de promovare a clubului si nu una de protest sau una electorala. Vrem sa-i sensibilizam pe cei care pot ajuta clubul”.

Pentru mitingul din data de 29 ianuarie, fanii au filmat un videoclip in care apar mai multi oameni care au facut istorie la Universitatea Cluj. Unul dintre ei este Razvan Cocis. “Ma bucur ca Razvan Cocis a ramas alaturi de noi. Este un U-ist in continuare, chiar daca nu mai joaca aici", a declarat unul din liderii galeriei clujene.

Vezi aici videoclipul filmat de suporterii lui U Cluj