Ovidiu Herea ramane la Rapid. Contractul oferit de FC Timisoara nu a fost intru-totul pe placul fotbalistului, iar Marian Iancu a renuntat definitiv si irevocabil la transferul jucatorului.

"Deoarece riscam sa producem o noua telenovela cu titlul Herea, clubul FC Timisoara a decis sa renunte definitiv si irevocabil la transferul jucatorului. Singurii vinovati sunt cei din anturajul jucatorului, nicidecum clubul Rapid, cu care ne-am inteles perfect!", a declarat Marian Iancu, potrivit realitatea.net.

"Aveam numai obligatii, nu aveam niciun drept. Eu sunt fotbalist si ma pregatesc cat pot de bine, sunt profesionist si vreau sa joc cat mai bine, sa joc afara, sa ajung la echipa nationala. Am teluri mari, important pentru mine e sa joc", a declarat Ovidiu Herea pentru rapidisti.ro.

Iancu a declarat ca tatal fotbalistului e de vina de anularea transferului. "Tata a fost dupa mine mereu, e normal, mi-am luat si un avocat, pentru ca eu sunt jucator si nu ma pricep la contracte. Nu cred ca a vorbit nimeni urat, au fost discutii calme, intre mine, avocat si impresar, tata si cine mai era acolo. Am spus doar: asta si asta nu-mi convin, asta as vrea sa o scot, asta as vrea sa o mai discutam", a clarificat Herea.