Zi prielnica pentru echipele romanesti. FC Timisoara, Universitatea Craiova si FC Brasov au castigat partidele din turneele de pregatire, iar Unirea Urziceni a remizat intr-un meci cu echipa antrenata de romanul Mircea Lucescu, Sahtior Donetk.

Florin Costea si Ciprian Tanasa au adus prima victorie a Universitatii Craiova din acest an. Stiinta a disputat un meci amical cu Sportfreunde Siegen, o echipa din liga a cincea germana, invingand cu 2-0. Noua achizitie, Soava a avut si el o ocazie, in minutul 17, dar sutul expediat de el a lovit bara transversala.

FC Timisoara merge ca unsa. Elevii lui Gabi Balint i-au invins pe sarbii de la Vojvodina Novi Sad, scor 3-0. Magera, Bucur si Artiom Karamyan au fost marcatorii ultimului amical al timisorenilor din turneul de pregatire din Antalya.

FC Brasov a reusit ceea ce nu a putut Steaua. Cele doua goluri marcate de Cristescu au adus victoria brasovenilor in fata elvetienilor de la FC Zurich, scor 2-1.

Unirea Urziceni a remizat cu Sahtior Donetk, scor 0-0. Echipa lui Dan Petrescu a inscris de doua ori in poarta adversa, dar golurile au fost anulate pentru ca in momentul centrarii mingea era in afara terenului. Arlaukis a parat excelent toate suturile elevilor lui Mircea Lucescu.