FC Timisoara a reusit un set alb cu echipa de tineret a Azerbaidjanului, in turneul de pregatire din Antalya. Sase goluri si un rezultat de care antrenorul Balint e multumit, dar nu se pierde in laude si tine cont si de valoarea adversarului, una net inferioara echipei timisorene.

Hat-trick-ul lui Rusic si golul slovenului Vrsic au stabilit scorul pauzei: 4-0. In repriza secunda a fost randul lui Parks si Ratiu sa marcheze.

"Trebuie sa tinem cont de valoarea adversarului, una net inferioara echipei noastre. Cu siguranta insa ca sunt destule lucruri bune care trebuie remarcate. Am sesizat o cursivitate a paselor, o preocupare sporita pentru finalizare, fapt demonstrat si de ocaziile si golurile marcate. Am dat sansa mai multor jucatori sa evolueze timp de 90 de minute. Pot spune ca sunt multumit de modul in care este pregatita acum echipa, pentru aceasta perioada", a declarat Gabi Balint pentru site-ul oficial al timisorenilor.

Echipa de start a echipei FC Timisoara: Taborda, Bonfim, Raţiu, Sretenovic, Latovlevici, Abiodun, Garcia, Vrsic, Rusic, Parks, Arman Karamyan. Pe parcursul meciului, Balint i-a introdus pe teren si pe Baba, Aldana, Sanchez.

Echipa timisoreana va sustine duminica ultimul meci din cantonamentul din Antalya, in compania echipei sarbe Vojvodina Novi Sad.