Dinamovistii il vor pe Cosmin Moti, de la Siena. Fundasul a plecat in mijlocul turului la formatia italiana, dupa ce ros-albii l-au inregimentat pe Julio Cesar. Moti nu s-a adaptat in Italia si nu a jucat mai deloc pentru Siena, desi a fost in lotul echipei nationale la Euro 2008 si a fost unul dintre cei mai apreciati fundasi in campionatul intern. El si-a exprimat dorinta de a reveni in tara, insa impresarul jucatorului, Victor Becali, este sceptic in privinta transferului.

Moti ar putea pleca de la Siena in schimbul a 300.000 de euro dar impresarii nu si-ar dori acest lucru, chiar daca jucatorul nu mai vrea sa continue in Italia. Motivul? Si-ar strica relatiile cu cei de la Siena, acolo unde mai joaca si Paul Codrea, jucator impresariat de Victor Becali. In plus, schimbul de replici dintre Gheorghe Popescu si Dinamo se pare ca nu ramane fara urmari. Vineri, Becali a declarat ca "daca Siena isi va recupera jumatate din cei 600.000 de euro pe care i-a platit pentru imprumultul pe un an, Moti se poate intoarce la Dinamo. Italienii sunt dispusi sa-l cedeze. Saptamana viitoare voi mege in Italia sa discut cu ei aceasta problema, sunt sanse mari ca jucatorul sa revina". Sambata insa, la o zi dupa scandalul Popescu - Dinamo, Becali a intors foaia. "Vom vedea ce se poate face in cazul lui Moti. Cei de la Siena au platit niste bani pe el, sa vedem ce se intampla. Nu pot sa va spun acum daca Moti se va intoarce la Dinamo. Oricum, ei l-au luat pe N'Doye, ce mai vrea Rednic?", a spus Becali.

Cosmin Moti face si el parte din lista "rebuturilor" lui Gheorghe Popescu, cu amendamentul ca Dinamo nu a tinut neaparat sa il transfere. Unele surse afirma ca in vara, ros-albii au cerut un pret prohibitiv pentru Moti celor de la Lazio, insa gruparea italiana nu a avut destui bani pentru tranzactie. Cum jucatorului i s-a promis ca va fi transferat, dar la o echipa de top, iar impresarii doreau cu tot dinadinsul sa ii gaseasca o echipa, l-au directionat pe Moti spre Siena, acolo unde antrenorul gruparii nu l-a privit pe jucator cu ochi buni si de multe ori l-a trimis in tribuna.