Suporterii Rapidului au luat cu asalt stadionul din Giulesti pentru a protesta fata de situatia in care se afla echipa. George Copos nu vrea sa se mai implice, Fathi Taher nu mai vrea sa cumpere clubul, jucatorii incep sa plece unul cate unul iar banca tehnica a Rapidului este o varianta disperata, Nae Manea director tehnic si Marian Rada antrenor principal. Clubul are datorii de 5 milioane de euro si daca nu isi achita restantele financiare, ar putea sa nu participe la startul returului de campionat.

Cinci sute de fani au scandat impotriva lui George Copos si au afisat o serie de mesaje. "De la fani pentru Copos, multe actiuni", "Nu te mai suport", "Din '92 de cand ai venit, te-ai dovedit un parvenit", "Te-am rugat, te-am implorat, acum vei pleca fortat", "De 16 ani ne arat doar buzunare goale", iar scandarea preferata a fanilor este "Afara, afara, afara din Giulesti!" Fanii s-au dus si acasa la Copos si i-au agatat pe gardul casei o serie de mesaje.

"Suporterii nu au voie sa iasa in strada si sa demonstreze impotriva lui Copos", a spus Dinu Gheorghe, unul din fostii presedinti ai Rapidului.

"Copos s-a angajat in urma cu 10 ani sa fie cel care sa refaca faima Rapidului. Daca nu mai face fata, sa gaseasca un finantator si sa duca Rapid mai departe", a spus Victor Socaciu, cel care a compus imnul Rapidului si un infocat suporter al giulestenilor.

Atacantul Pierre Boya a parasit Rapid, transferul sau fiind de 500.000 de euro.

La finalul lunii ianuarie, clubul ar trebui sa primeasca rezultatul auditului financiar, Fathi Taher afirmand ca nu doreste sa investeasca la Rapid daca nu va sti situatia financiara.