"E greu sa iei titlul cu jucatori tineri", a fost concluzia fostului antrenor al Stelei, Emerich Ienei dupa amicalul cu FC Zurich, scor 2-2. Litu, Filip, dar mai ales Tudose au fost pe placul lui Ienei, in timp ce presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, ii simte lipsa lui Mirel Radoi din apararea Stelei.

"Este grea viata fara Radoi, dar avem cu ce sa il inlocuim. Trebuie sa facem tot posibilul sa ne revenim. Sunt lucruri de pus la punct, iar asta stie si Marius si jucatorii. Dupa acest meci vom merge la bazin si acolo se vor discuta toate despre acest meci", a spus Argaseala, la sptfm.

"Au fost cateva faze in care se vedeau relatii de joc, e bine ca au tendinta de a juca ofensiv. Toti jucatorii sunt la acelasi nivel de pregatire. Ochirosii mi-a placut. Semedo nu a iesit in evidenta. Tudose mi-a placut cel mai mult, desi trebuia sa marcheze omul la primul gol.Nu trebuie sa te astepti sa castigi campionatul cu jucatori tineri.

Filip a jucat destul de bine, dar din pacate a avut cateva scapari. Tudose a demonstrat in primele lui minute ca este un jucator de viitor. Sunt jucatori de viitor, dar sunt prea cruzi sa te bati la titlu cu ei. Arsenal, care are un fotbal extrem de spectaculos, n-a reusit sa ia titlul. Pe langa jucatorii tineri, ai nevoie si de jucatori valorosi cu experienta", a spus Ienei la gsptv.