In ultimele zile, toata suflarea fotbalistica vorbeste despre fabuloasa suma pe care seicii de la Manchester City o ofera pentru brazilianul Kaka, aproximativ 120 de milioane de euro. Milanul se lauda ca are in lot un jucator care poate schimba recordurile din transferuri in plina perioada de criza financiara mondiala. Jurnalistii de la The Observer anunta ca megaoferta in realitate nu exista, totul fiind campania electorala a premierului italian Berlusconi.

Sub acordul anonimatului, unul dintre consilierii financiari ai seicului Mansour (proprietarul lui Manchester City) a declarat intr-un interviu pentru The Observer ca suma de 120 de milioane de euro vehiculata este ridicola si ireala, clubul de Premier League oferind pentru Kaka aproximativ 50 de milioane de euro.

"Mai mult de 100 de milioane, in lire sau euro, este ridicol. Este aproape dublul recordului pentru un transfer in situatia economica actuala...Cum poti sa dai un salariu saptamanal de 500.000 de lire? Se pot face o multime de lucruri cu asemenea sume de bani", a precizat respectivul apropriat al seicului.

Pe aceeasi lungime de unda cu gazetarii britanici sunt si italienii de la Corriere dello Sport, cei care precizeaza ca intreaga poveste a transferului lui Kaka este doar un tertip publicitar al lui Silvio Berlusconi, menit sa ii aduca suport electoral (fotbalistul nu va pleca de la Milan dupa ce Don Silvio va interveni salvator).

In alta ordine de idei, celebrul designer Giorgio Armani i-a rugat expres pe conducatorii Milanului sa nu il vinda pe Kaka, cel care este imaginea brandului vestimentar: "Decat sa-l vanda pe Kaka, mai bine sa vanda toata echipa", a precizat Armani.

Vezi aici solutia gasita de suporterii lui Milan in cazul vanzarii lui Kaka: