Oficialii Universitatii Craiova au prezentat luni, in cadrul unei conferinte de presa, noile achizitii ale clubului. Mijlocasul Florin Soava si portarul Pieter Merlier sunt jucatorii cu care Nicolo Napoli vrea sa-si indeplineasca obiectivele. "Sper sa pot ajuta Craiova sa termine in primele sase“, a declarat noul portar al Stiintei.

"Sunt doi jucatori importanti. Soava nu mai are nevoie de prezentare, este un jucator pe care ni l-am dorit demult. Lasand la o parte profilul lui de jucator, omul Soava era necesar in vestiar. Decizia aducerii lor a fost luata de comun acord cu Nicolo Napoli", a declarat patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, citat de Mediafax.

"Imi pare bine ca am revenit acasa. Am decis cu sufletul. Am incredere in echipa, in fiecare jucator si in toti cei care conduc acest club. Sper din tot sufletul sa ajut echipa la indeplinirea obiectivului. Pentru mine este un mare pas inainte. Am venit de la o echipa anonima din Rusia, la una cu aspiratii la cupele europene. Ma gandesc si la nationala, pentru ca voi fi mai aproape de antrenorul nationalei", a mentionat Soava, noul numar 8 de la Universitatea Craiova.

Portarul Merlier va imbraca tricoul cu numarul 22 si a precizat ca dorinta sa e sa aduca formatia craioveana in primele sase echipe ale Ligii 1: "Sint fericit ca sunt aici. Am primit inca o sansa la un club foarte ambitios. O sa ma agat de sansa primita cu ambele miini. Sper sa pot ajuta Craiova sa termine in primele sase“.