Sebastian Coltescu, arbitrul care a incercat sa se sinucida pe 3 octombrie anul trecut, este gata sa revina in arbitrajul de elita, fiind sustinut de Gheorghe Constantin, presedintele CCA. El ar putea sa oficieze partide din returul campionatului, insa revenirea sa nu este privita cu ochi buni de oficialii din Federatie.

Coltescu a negat la vremea respectiva tentativa de sinucidere dar el a fost filmat de un vecin in timp ce se afla asezat pe balustrada. Coltescu a renuntat la intentie dupa aparitia a doua echipaje de politie. Dupa ce ofiterii au spart usa apartamentului, el a revenit in casa, iar episodul a ramas fara urmari dramatice.

“Ii multumesc mult domnului Constantin ca imi intinde aceasta mana de ajutor. Pentru mine este un nou inceput, in ciuda faptului ca am deja 180 de meciuri arbitrate in Liga I. Sper sa nu-l dezamagesc si sa demonstrez ca imi merit locul printre arbitrii buni din Romania. Eu vreau doar sa arbitrez si sa fiu judecat doar in functie de ce fac pe teren", a spus Coltescu la SPTFM.