Cluburile din Liga 1 sunt intr-o continua miscare. Dupa plecarea lui Radoi la Al-Hilal, alte doua noutati vin sa strice aparenta liniste din Liga 1: Adrian Iencsi este noul antrenor secund de la Rapid, in timp ce italianul Cristiano Bergodi il va inlocui pe banca tehnica a celor de la Poli Iasi pe Ionut Popa.

"Adrian Iencsi este rezolvat. El isi va incheia socotelile cu clubul din Austria la care activeaza si maine (nr luni) va sosi in tara. El va fi noul antrenor secund al Rapidului si va semna un contract pe un an si jumatate", a precizat Grigore Sichitiu, citat de Newsin.

Cuplul de antrenori cu care Giulestiul vrea sa ajunga in cupele europene in sezonul 2009-2010 este format din Marian Rada (principal) si Adrian Iencsi (secund).

In fine, Politehnica Iasi are din nou antrenor principal dupa plecarea lui Ionut Popa, acesta fiind italianul Cristiano Bergodi (a mai pregatit in Romania pe FC National, CFR Cluj si Rapid). Peninsularul este optimist in privinta sanselor de salvare de la retrogradare ale formatiei din Dealul Copoului: "Sunt bucuros ca am facut acest pas si abia astept sa ma apuc de treaba. Nu ma sperie situatia de la echipa, chiar daca se afla pe un loc retrogradant. Daca m-as fi speriat, nu as mai fi venit pana la Iasi. Voi face tot posibilul sa salvez echipa de la retrogradare", a precizat Bergodi.