Radoi a plans cand a plecat din cantonamentul de la Oliva Nova, mai ales cand a fost nevoit sa-si ia ramas de la colegi si de la Marius Lacatus. "Ne va fi greu pentru ca ne-am pierdut capitanul", a spus Banel Nicolita, afectat de plecarea lui Mirel Radoi din Ghencea.

"Mirel a fost si va ramane cel mai bun jucator al Stelei, iar in cei aproape noua ani cat a jucat aici el a dat totul pe teren si a dovedit ca merita sa fie capitanul si liderul echipei. Tot ce a facut a fost pentru formatie, iar despartirea de el a fost un moment greu. Viata de fotbalist e scurta si fiecare ajunge la o varstă cand se gandeste la familie si la viitor. A fost cel mai puternic dintre noi si a dat totul pentru Steaua, e un jucător special", a declarat Banel Nicolita pe site-ul Stelei.

Cand vezi un jucator care baga capul in gheata adversarului si se da cu capul si de bara, nu poti sa stai deoparte, dai totul sa ajuti echipa. Ne va fi greu, pentru ca am pierdut capitanul, dar vom incerca sa trecem peste asta", a concluzionat stelistul.