Transferul lui Mirel Radoi la Al Hilal este salvarea financiara a Stelei, insa Gigi Becali nu s-a hotarat ce va face cu banii. Sase milioane de euro va incasa Steaua in urma cedarii lui Radoi la arabi si Marius Lacatus si-ar dori intarirea lotului, mai multe compartimente fiind neacoperite corespunzator.

1. Fundas stanga. Aici evolueaza doar Petre Marin. Emeghara este in continuare accidentat, Lacatus se gandeste sa il reprofileze pe Ogararu, insa ar prefera mai degraba un transfer.

2. Atacant. Lacatus nu conteaza decat pe Kapetanos, Bogdan Stancu si Vali Badea. Primul a confirmat, dar nu a prins echipa in mandatul lui Lacatus, al doilea s-a stins dupa cateva etape, in timp ce Badea se afla la echipa a doua din motive disciplinare.

3. Un inlocuitor pentru Radoi? Capitanul Stelei putea evolua atat ca fundas cat si ca mijlocas. Ghionea - Goian va fi perechea din centrul defensivei, dar rezervele, Baciu si Rada, au prins rar echipa, iar ultimul e in dizgratia patronului. La mijloc, solutii sunt Tiago, Lovin, Ovidiu Petre si Plesan, insa ultimii doi au fost mai mult accidentati iar Lovin a avut un conflict cu Lacatus si a fost unul dintre jucatorii care s-au bucurat pentru plecarea "Fiarei".

Lotul ar putea sa nu sufere modificari, mai ales ca Steaua si-a inceput deja stagiul de pregatire, iar banii ar putea sa asigure bugetul mai ales ca ros-albastrii vor sa se lupte din retur pentru castigarea titlului.