"Nu cred ca o sa fiu in teren cu Croatia", il anunta Adrian Mutu pe selectionerul Piturca dupa ce medicii de la Fiorentina i-au recomandat o luna de repaus. Accidentarea lui Mutu la cot nu necesita o interventie chirurgicala, a fost raspunsul acelorasi medici care l-au sfatuit pe atacantul roman sa nu se opereze nici la genunchi in aceasta toamna.

"Medicii Fiorentinei care se ocupa de mine mi-au spus ca sunt sanse mici sa pot juca in amicalul nationalei cu Croatia de pe 11 februarie. Ar trebui sa revin pe teren cam intr-o luna, dar exista sperante sa pot juca din nou in 3 saptamani si sper ca asa va fi. Nu as vrea insa sa risc nimic, pentru ca vreau sa fiu in teren la partida cu Serbia din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010", a declarat Adrian Mutu pentru site-ul Fiorentina.it.

"Sa ma operez? Nu am facut-o cand am fost accidentat la genunchi si nu o sa o fac nici acum. Am o fasa care imi imobilizeaza cotul, iar in cateva zile o voi da jos pentru a tine bratul paralel cu corpul".