Ousmane N'Doye a ajuns la Dinamo. Mijlocasul de la Vaslui a semnat un contract de 350.000 de euro, pe o perioada de un an si jumatate cu gruparea din Stefan Cel Mare. "Transferul s-a materializat, nu mai poate interveni nimic. A fost dorinta jucatorului si nu ne putem impotrivi cand acesta nu isi mai doreste cu adevarat sa evolueze pentru Vaslui", a declarat finantatorul vasluian, Adrian Porumboiu.

"Decizia transferului ii apartine 100 la suta lui Viorel Moldovan. Intre el si jucator aparuse o ruptura care nu mai putea fi remediata. Eu mi-am dat acordul in doua minute, nu aveam cum sa-l aleg pe N'Doye in detrimentul lui Moldovan", a adaugat Porumboiu, pentru Newsin, citat de gsp.ro.

Finantatorul isi lauda marfa, considerandu-l pe senegalez mai valoros decat dinamovistul Ropotan. "Jucatorul are calitati extraordinare, este de Liga Campionilor. Dinamo a facut o afacere de superclasa. N'Doye este mult peste Ropotan. Desi are 30 de ani, el mai poate juca fara probleme inca 5-6 ani. Le-am atras atentia conducatorilor dinamovisti ca N'Doye are probleme comportamentale, este mai rebel din fire, dar sper ca Rednic sa stie cum sa il struneasca", a mentionat conducatorul echipei FC Vaslui.