Cosmin Olaroiu anunta plecarea lui Mirel Radoi de la Steaua. Capitanul ros-albastrilor va parasi Ghencea pentru a ajunge la Al-Hilal, formatie pregatita de Olaroiu. Dupa ce a fost curtat pe rand (conform oficialilor vicecampioanei) de formatii puternice precum Inter Milano, Portsmouth, Valencia si Standard Liege, Radoi va ajunge in cele din urma la Al-Hilal, sustine Prosport.

„Sunt sanse mari sa-l luam pe Radoi. Totul se va decide in cateva ore. Am vorbit aseara cu Mirel si am obtinut acordul lui de principiu. Acum mai ramane ca Steaua si Al-Hilal sa se inteleaga asupra sumei de transfer. Radoi are 28 de ani si nu stiu daca mai putea astepta o oferta din Europa, care poate ca nu ar fi venit niciodata. Venind la Al-Hilal, el va avea sansa sa joace si speram sa castige Liga Campionilor Asiei, dupa ce a jucat in Champions League in Europa”, a declarat Cosmin Olaroiu pentru Prosport.

”Radoi este o figura, o personalitate care va domina la Steaua cat timp va sta. Odata cu plecarea lui vor putea iesi si alti jucatori de sub umbra lui sa isi arate calitatile. Pe termen lung, Steaua va fi mai castigata. Jucatorii mai tineri de la Steaua vor exploda, daca nu vor mai fi in umbra lui Radoi", a conchis Olaroiu pentru gsp.tv.

Pentru a-si asigura serviciile lui Radoi, arabii au facut o oferta de 6 milioane de euro Stelei, suma importanta pentru patronul Gigi Becali intr-o perioada de criza economica.

Daca cele doua cluburi se vor intelege, Mirel Radoi va semna cu Al-Hilal un contract valabil patru ani, capitanul din Ghencea urmand sa primeasca in total patru milioane de euro (un milion pe sezon), conform gsp.

"Asteptam oferta de la Al Hilal in acest moment. S-a vehiculat un transfer si la Inter, stiti si dumneavoastra. Stiti cum sunt negocierile, ei mai dau, noi mai cerem si asa se ajunge la cifra de transfer corecta. Trebuie sa ne gandim in primul rand la Radoi. Are dreptul sa se realizeze din punct de vedere financiar. Decizia lui va fi primordiala in acest transfer. Am vorbit cu el despre transferul la Al Hilal, era bucuros", a declarat Valeriu Argaseala la gsptv.