Manchester City nu tine cont de criza economica care a pus stapanire pe intreaga lume, formatia din Premier League oferind fabuloasa suma de 100 de milioane de euro pentru starul brazilian al Milanului, Kaka. Fostul castigator al Balonului de Aur are pregatit un salariu de 221.000 de euro pe saptamana, situatie in care ar deveni cel mai bine platit fotbalist al planetei, informeaza Gazzetta dello Sport.

Seicul Mansour bin Zayed Al Nahyan si-a propus sa faca din City cel mai puternic club al lumii, iar Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaka" este primul pas catre acest lucru, intreaga echipa urmand sa fie construita in jurul jucatorului de la AC Milan.

Interesant este faptul ca pentru prima data Silvio Berlusconi, premierul Italiei si patronul Milanului, nu s-a opus vehement unei eventuale plecari a lui Kaka, precizand doar ca spera ca fotbalistul sa ramana pe San Siro.

"Nu stiu nimic despre aceasta oferta pentru Kaka. Sper ca jucatorul sa poata fi tinut si sa ramana alaturi de noi", a declarat Berlusconi, citat de Gazzetta dello Sport.

In cazul in care va ajunge la City, Kaka va fi ajutat sa se acomodeze mai repede cu fotbalul britanic de catre bunul sau prieten Robinho, transferat la Manchester in vara anului 2008 de la Real Madrid.