CFR Cluj a prezentat oficial, marti, noua conducere tehnica din Gruia, dar si noile achizitii - Paolo Frangipane, Dario Flores si Augustin Viana. Desi Ales Jindra a fost numit antrenorul principal al campioanei, tot Dusan Uhrin jr. a fost in centrul atentiei.

"Voi fi mereu alaturi de echipa. Nu pot spune decat ca sunt bucuros ca Iancu m-a adus in Romania, altfel nu eram aici. Cand am venit la Timisoara, se faceau schimbari dese de antrenori, dar am reusit sa ma impun. Nu ma tem ca s-ar putea intampla acest lucru la Cluj.

Nu am recomandat inca jucatori de la Timisoara, dar avem inca destul timp la dispozitie. Ales e responsabil de modul in care jucatorii se implica la antrenament si el va decide, de asemenea primul 11", a spus Dusan Uhrin Jr. la conferinta de presa de prezentare la CFR Cluj.

Noul antrenor al Clujului a recunoascut ca se va sfatui cu Uhrin jr. inainte de a lua orice decizie cu privire la echipa, dar ca el va fi respunzator de toate rezultatele. "Uhrin are o experienta de un an si jumatate la Timisoara si cunoaste foarte bine jucatorii din campionatul romanesc . Ne vom consulta in orice problema si sper sa avem o colaborare cat mai buna. Imi asum responsabilitatea pentru rezultate si pentru obiective", a spus Ales Jindra.