Steaua se afla din nou in mijlocul unui scandal, iscat din cauza lui Gigi Becali. Yuksel Yesilova, unul dintre secunzii care a colaborat cu Dorinel Munteanu, a fost dat afara de la echipa deoarece este musulman si aduce ghinion echipei. Cazul a ajuns pe masa celor de la UEFA, care au cerut explicatii oficialilor din Ghencea.

Acestia au remis un comunicat de presa in care se explica faptul ca nu acesta a fost motivul pentru care Yesilova a fost concediat.

1. FIFA a trimis o instiintare catre Federatia Romana de Fotbal, prin care ii solicita patronului clubului nostru sa-si prezinte pozitia vizavi de cazul fostului antrenor secund, Yuksel Yesilova.

2. Yuksel Yesilova nu a reclamat niciodata faptul ca ar fi fost concediat din cauza convingerilor sale religioase. Mai mult, in cursul saptamanii trecute, acesta l-a contactat pe team-managerul Stelei, Marius Ianuli, pentru a-i cere informatii cu privire la motivele convocarii sale primite din partea FIFA in acest caz.

3. FIFA s-a autosesizat in acest caz in urma informatiilor nefondate aparute in Gazeta sporturilor, care a publicat un articol in care preciza faptul ca Yesilova a fost concediat din cauza faptului ca este musulman. Patronul Stelei, domnul George Becali, nu a declarat niciodata acest lucru si facem precizarea ca este doar o speculatie.

4. Domnul George Becali a comunicat deja FRF punctul de vedere al domniei sale in ceea ce priveste acest caz.

Ulterior, Yesilova a revenit cu explicatii. "Dorinel Munteanu mi-a zis ca patronul a făcut nişte afirmaţii la adresa mea, că sunt musulman şi că aduc ghinion Stelei."

Valeriu Argaseala: Ma intereseaza pe mine de Yesilova cum ma intereseaza daca imi creste numarul la pantof.