Ionut Popa de la Poli Iasi si-a dat demisia, Borcea, Gigi Becali si Copos striga in cor ca nu mai au bani de bagat in fotbal din cauza crizei financiare, dar, tot acesti conducatori de cluburi din Liga 1 au votat luni salariul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Rezultatul scrutinului? Toate cele 18 cluburi din Romania au fost de acord ca Dumitru Dragomir merita un salariu de 15.000 de euro pe luna pentru munca depusa la FRF, anunta gsp.ro.

Aceasta propunere de salariu a venit din partea dinamovistului Cristi Borcea si a fost imediat acceptata de ceilalati conducatori. Dupa o perioada de 10 ani cand presedintele LPF nu a incasat niciodata salariul, 3000 de euro, si banii s-au intors la cluburi, de data aceasta oare cum va proceda Dumitru Dragomir?

Cristi Borcea a spus: "Nu credeti ca merita? Ne-a adus 35 de milioane din drepturile TV, plus alte vreo 4 milioane. Trebuia sa aiba un salariu, astfel incat sa nu depinda de nimeni. Chiar eu am venit cu cererea de marire de salariu".

Jean Padureanu de la Gloria Bistrita a fost de acord cu propunerea lui Borcea -"S-a discutat si despre salariul domnului Dragomir, dar sincer sa fiu nu stiu cat i-am dat, fara numar am spus. In rest a fost o sedinta calma si asta arata ca fotbalul s-a linistit, ceea ce e un lucru foarte bun. Eu de 45 de ani sunt in criza financiara, dar am scos-o mereu la liman".