Ionut Popa a parasit, pentru a doua oara, banca tehnica a formatiei Poli Iasi, tehnicianul demisionand in cursul zilei de luni de la formatia din Dealul Copoului.

Popa nu a dorit sa mai continue munca la Iasi din cauza situatiei financiare in care se gaseste clubul moldovean. Jucatorii nu si-au primit salariile de cateva luni, iar Popa le-a promit acestora, la plecarea in vacanta de sarbatori, ca-si vor primi banii pana la reunirea din 12 ianuarie.

Cum fotbalistii Politehnicii nu au incasat niciun ban, Ionut Popa a hotarat sa-si prezinte demisia. Aceasta a fost depusa, in cursul zilei de luni, la sediul clubului in lipsa presedintelui Boca.

"La ora actuala nu avem deschisa nicio alta discutie pentru gasirea unui nou antrenor. Pot sa dau insa asigurari fanilor ca Poli va avea antrenor atunci cand va pleca in cantonament", a declarat Sorin Boca, presedintele celor de la Poli Iasi.

Ionut Popa a demisionat prima data de la Iasi in data de 1 noiembrie 2008, atunci cand Poli a remizat, scor 1-1, cu Pandurii Targu Jiu.