Manchester United - Chelsea 3-0 | Scor neverosimil, nu? Sa vina Mancini! La asta se gandeau fanii lui Chelsea. Lampard & co nu au rezistat in Teatrul Viselor. Sub privirile lui Jose Mourinho, prezent la stadion sa studieze pe Manchester United, viitorul adversar al lui Inter din Liga Campionilor, Chelsea, fosta sa echipa, a fost facuta KO. Ronaldo a fost incantator, Berbatov a aratat de ce la varsta lui a ajuns la MU, Rooney si-a demonstrat clasa de varf autentic iar Evra parca nu era fundas stanga, de multe ori faza il gasea in careul advers. Manchester a castigat categoric, Vidic ('45), Rooney ('63) si Berbatov ('87) au semnat sentinta lui Scolari.

Drogba a avut multe faze penibile: si-a dat cu stangul in dreptul, a sutat in aut de margine, si-a impins adversarii directi doar-doar nu il vede arbitrul si reuseste sa ciupeasca mingea. Ballack a fost un simplu spectator, iar Terry de nerecunoscut. Anelka a fost anihilat, singurii care s-au zbatut au fost Mikel si Lampard. In conditiile acestea, misiunea lui Manchester a fost simpla.

1-0: Giggs executa perfect o lovitura de colt, Vidic plonjeaza, reia imparabil langa bara din dreapta, iar Cech isi respinge mingea in poarta. 2-0: Evra il drbleaza lejer pe Bosingwa, centreaza in careu si Ronney, nemarcat, il executa pe Cech. 3-0: Ronaldo executa cu efect o lovitura libera, Ballack nu are reactie si Berbatov marcheaza cu latul, din 6 metri.

United castiga o partida extrem de importanta si ia o optiune serioasa in lupta pentru titlu.

1-0

2-0

3-0