Sambata a avut loc primul antrenament al lui CFR Cluj. Sedinta de pregatire a fost inchisa presei la cererea lui Dusan Uhrin, iar numirea cehului in functia de consilier sportiv naste scandalul iernii. Daca o parte dintre tehnicienii din Liga 1 nu a privit cu ochi buni mutarea, astazi a fost randul lui Mircea Radulescu, directorul Scolii Federale de Antrenori, sa iasa la atac si sa ameninte CFR-ul. Risca sanctiuni!

Mai citeste:

Uhrin, atacat de colegii din breasla: Nu e normal ce se intampla, de ce sa antreneze la CFR?

Mircea Radulescu a lansat un atac dur la adresa lui Uhrin si conducerii CFR-ului. "Am fost facuti cretini. La noi emit unii judecati si comentarii care nu au competenta necesara. El s-a dus pe furis la alt club si este angajat in alta functie ca sa isi exercite functia de antrenor. Nu toata lumea vede acest lucru si vrea sa sustina invers lucrurile. Aceasta lege este un document perfectibil care se poate adapta. Imi pare rau ca Dusan a plecat de la Timisoara, dar eu va spun ca imi iau toate riscurile si voi merge pe aceasta linie", a spus Radulescu. "Si daca ar fi in tribune si ar purta fularul CFR-ului ar trebui sa fie sanctionat!"

"Eu ma distrez, Regulamentul antrenorilor prevede ca in sezonul 2008-2009, un antrenor poate incheia un singur contract cu o echipa de Liga 1. Inteleg ca s-a pornit o campanie de la Federatie", a spus la Sport.ro, Daniel Stanciu, impresarul lui Dusan Uhrin.

Intrebat cum de a fost posibila numirea lui Dorinel Munteanu la Steaua, in conditiile in care conducerea clubului din Ghencea trebuia sa prezinte rezilierea contractului cu Lacatus, Mircea Radulescu a oferit explicatia: "Lacatus se intoarce la acelasi club si nu a mai antrenat alta echipa iar un club poate avea si doi antrenori principali!"

Mircea Radulescu a spus ca a introdus acest articol din cauza lui... Mircea Rednic. Directorul Scolii Federale de Antrenori s-a aratat indignat de faptul ca Rednic a plecat in sezonul trecut de la Dinamo la Rapid iar dupa cateva etape a avut loc meciul direct dintre cele doua echipe, castigat de giulesteni cu 2-0. "Nu o sa vezi niciodata antrenorul lui Milan ca e antrenor la Juve!", a mai spus Radulescu.