Rapid e intr-o degringolada totala. Taher si Copos nu isi mai asuma responsabilitatea, problema antrenorului ramane o enigma, iar daca in urma cu doua luni, jucatorii nu mai gaseau de mancare la baza Pro Rapid, acum se vad in postura de a fi evacuati din casele ale caror chirii erau platite de club. Mai multi jucatori isi doresc sa plece, iar Constantin Toma, membru in CA-ul Rapidului a anuntat obiectivul pentru retur: "Sper sa nu retrogradam!"

Clubul nu a platit chiriile jucatorilor straini si o parte din ei au primit ordine de evacuare. Ei se vor muta la baza Pro Rapid, dar nu vor mai putea nici sa vorbeasca prea mult la telefon, intrucat conducatorii vor sa reduca cheltuielile facturilor telefonice.

Problema antrenorului este una in continuare spinoasa. Jose Peseiro nu mai este dorit dar nu si-a dat demisia, Marius Sumudica era antrenorul dorit de conducere dar nimeni nu i-a propus nimic in mod oficial iar solutia ar putea veni de la International Pitesti. Stefan Stoica ar putea sa fie noul antrenor al Rapidului. El a mai fost secundul lui Oleg Protasov la Steaua si a mai pregatit "U" Craiova, Gloria Buzau si in prezent, este tehnicianul echipei International Pitesti.

La nivelul lotului, Rapid se confrunta cu numeroase probleme. Nicolae Grigore, Emil Dica, Stefan Grigorie si Danut Perja au depus memorii pentru a fi declarati liberi de contract, Vasile Maftei si Marius Constantin sunt doriti la FC Brasov, portarul Andrade vrea sa fie imprumutat in Brazilia, Julio Cesar isi reziliaza contractul, Boya si Bozovic isi cauta echipe, iar Vella va fi vandut zilele urmatoare.