"Nu mai facem niciun transfer, avem cel mai bun lot", trambita Cristi Borcea in urma cu doua zile. Conducatorii au avut o sedinta la stadion si au discutat despre campania de transferuri. Actionarii au fost pusi in garda de Mircea Rednic ca nu este multumit de campania de transferuri, dinamovistii nereusind decat sa il aduca pe Claudiu Niculescu si oricum, postul de atacant era acoperit in schema lui Rednic.

Antrenorul si-a exprimat nemultumirea si se pare ca in aceasta iarna, campania de transferuri depinde in mare masura de vanzarea lui Ropotan la Dinamo Moscova. Costul tranzactiei este de 3 milioane de euro, bani care ar fi redirectionati spre campania de transferuri. Rednic le-ar fi pus in vedere conducatorilor ca nu mai vrea sa se repete ca in vara, cand in pregatire a avut un lot de jucatori, iar dupa inceperea campionatului, au mai sosit cativa fotbalisti care s-au regasit ulterior chiar in formula de start, iar echipa a avut de suferit la capitolul omogenitate. "Am vorbit cu Mircea Rednic si am decis sa nu mai facem nici un transfer. L-am adus pe Claudiu Niculescu in locul lui Florin Bratu pentru ca al doilea era accidentat, dar nu vrem sa mai aducem alti jucatori", a spus Vasile Turcu, a carui declaratie nu i-a picat bine lui Rednic.

De ce ar avea nevoie Dinamo:

- un fundas dreapta: in acest moment, doar Blay si Homei sunt solutiile antrenorului;

- un fundas central: in afara de Tamas si Julio Cesar, Rednic mai conteaza doar pe Izvoranu si Dragos Grigore. Goian va fi folosit ca moneda de schimb;

- un fundas stanga: dupa accidentarea lui Pulhac, antrenorul a improvizat cu Izvoranu si cu Zie Diabate;

- un mijlocas defensiv: doar Ropotan este solutia pentru acest post, iar daca pleaca si el, Rednic ar urma sa improvizeze cu Izvoranu, solutie ce nu s-a dovedit buna atunci cand Rednic a mai recurs la ea.