"Unele cluburi din Liga 1 vor da faliment in vara. Mircea Sandu si cu mine vom fi realesi la FRF, respectiv LPF pentru ca ne sustine toata lumea" - sunt cateva dintre previziunile lui Dumitru Dragomir pentru anul 2009. "Mircea Sandu va din nou ales ca presedinte al Federatiei Romane de Fotbal in mod sigur pentru ca are sustinere puternica. In ceea ce ma priveste, nu cred ca o sa candideze nimeni cu mine, pentru ca inca ma mai vor cluburile".

"Anul 2009 va fi saracacios. Cluburile din Liga I vor fi si ele lovite de criza financiara mondiala. Cred ca se va ajunge la falimentul unor cluburi din prima liga. Vor exista grupari care vor retrograda din cauza asta. Se va intampla chiar in vara lui 2009. Nu vor mai obtine licenta de club profesionist din cauze financiare", a spus Dragomir in Adevarul.

Presedintele de la Liga este convins ca situatia lui Gigi Becali in scandalul stenogramelor nu se va agrava si acuza DNA ca a incalcat dreptul la libertate a cetatenilor cand a inregistrat acele convorbiri.

"Scandalul stenogramelor de la DNA nu se va amplifica in 2009 pentru ca au luat o amploare nejustificata anul trecut. S-a mintit mult in presa, s-a vrut sa se loveasca in Gigi Becali, dar s-a lovit in intreg fotbalul romanesc. Se poate sa existe si alte inregistrari, pentru ca suntem o tara a tuturor posibilitatilor. Dar nu cred, deoarece, daca le aveau, le dadeau. Ceea ce s-a intamplat este fara precedent. S-a atentat la libertatea cetatenilor. De la Hitler si Stalin nu a mai existat asa ceva".