Demis in urma cu doua saptamani de pe banca tehnica a Stelei, Dorinel Munteanu le doreste fotbalistilor din Ghencea un an nou plin cu impliniri profesionale. Cand vine vorba de conducerea vicecampioanei, Munti schimba putin tonul si precizeaza: Le doresc sa aiba parte in 2009 de binele pe care mi l-au dorit mie la Steaua!.

"Le doresc sa aiba parte in 2009 de tot binele pe care mi l-au dorit mie, Dorinel Munteanu, la Steaua! Oricum, imi doresc ca jucatorii sa-si indeplineasca obiectivele. Steaua are un lot valoros si poate deveni campioana. Am vazut si eu parerile unora care spun ca, daca se intoarce Marius, Steaua va lua campionatul. Eu nu am avut parte de aceeasi sustinere. Sper ca Lacatus sa reuseasca", a precizat Dorinel Munteanu, citat de Fanatik.

Aventura lui Munteanu in calitate de antrenor al Stelei a durat de pe 27 octombrie, atunci cand a fost prezentat oficial, pana pe 15 decembrie, moment in care Gigi Becali a anuntat ca Marius Lacatus va reveni pe banca tehnica a ros-albastrilor.