Gheorghe Copos a fost trimis in judecata de catre DNA, alaturi de alte 12 persoane, intre care Camelia Voiculescu si Sorin Pantis, in dosarul Loteria II. Patronul Rapidului este acuzat de spalare de bani si fals in timp ce presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost scos de sub urmarire in aceasta cauza.

Potrivit comunicatului facut public de DNA, Copos este acuzat de spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la participatie improprie la fals intelectual, de folosirea de informatii privilegiate pentru dobandirea, pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera, de dezvaluirea acestora, de recomandarea catre alte persoane de a dobandi sau instraina instrumentele financiare la care se refera acele informatii si, respectiv, de manipulare a pietei.

George Copos a spus (Sport.ro): “Nu am nimic de comentat. Este un abuz pe care il voi comenta in instanta. Am facut o greseala mare cand m-am implicat in politica, insa acum am incheiat acea etapa si vreau sa uit totul. Imi pare rau pentru cei 12 oameni trimisi in judecata. Este un abuz. Implicarea mea in politica a fost o greseala la fel de mare precum implicarea din fotbal. Rapidul insa mi-a creat bucurii mari. Am castigat Cupa Romaniei de multe ori, dar si doua campionate, in cei 16 ani in care am fost acolo”.

Copos este acuzat in acest dosar in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie al SC "Ana Electronic" SA Bucuresti si de actionar majoritar al SC "Ana Grup" SA Bucuresti.