Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al formatiei FC Timisoara a mentionat numele noului antrenor al echipei banatene. Potrivit oficialului, fostul stelist Gabi Balint va fi tehnicianul Timisoarei incepand de luni.

"Gabi Balint este, de astazi, noul antrenor al Timisoarei. Ne-am inteles cu dansul. Este un antrenor in care avem incredere si credem ca ne putem indeplini obictivele. In cazul in care la finalul mandatului Gabi si-a indeplinit obiectivul, exista posibilitatea prelungirii contractului", a declarat Chivorchian, potrivit gsp.ro.

"Ne-am dorit sa lucram cu el. Am mai facut-o si cand Hagi era la Timisoara. Credem ca am luat decizia cea mai buna. Momentan nu pot sa dau mai multe amanunte despre contractul lui Gabi Balint. Ceea ce este mai important este ca, din acest moment, antrenorul principal al lui Poli Timisoara este Gabi Balint", a adaugat directorul executiv al Timisoarei.

Gabi Balint a semnat cu Timisoara un contract pe trei ani. "Marian Iancu m-a felicitat si mi-a urat succes. Mi-a transmis ca doreste sa obtinem in acest sezon fie Cupa, fie campionatul. Sunt constient de munca la care m-am inhamat, e normal sa-mi asum riscurile, dar am incredere in mine. Am semnat un contract pe 3 ani, iar pe 7 ianuarie voi fi prezent la reunirea lotului", a spus Balint pentru gsp.ro.