Fostul manager general al Stelei, Adrian Ilie, ia apararea vicecampioanei Romaniei (implicata in scandalul Valiza) precizand ca ros-albastrii au evoluat numai pe teren in returul campionatului trecut, atunci cand au pierdut pe final titlul in favoarea CFR-ului. Interesant este faptul ca fostul international nu precizeaza nimic despre jocurile din tur ale formatiei din Bulevardul Ghencea.

"Daca Steaua a fost bagata in acest scandal, ar trebui bagata toata lumea. Poate unele din acele stenograme nici nu sunt adevarate. Tot ce stiu este ca Steaua a jucat returul sezonului trecut doar pe teren", a precizat Adrian Ilie la gsptv.

Fostul atacant al Valenciei precizeaza ca premierile echipelor nu sunt neregulamentare, aceste situatii intamplandu-se si in campionatele puternice din Europa: "Daca vrem meciuri corecte, trebuie sa acceptam si astfel de premieri. In campionatele puternice, pe final de sezon, atunci cand nu mai exista miza, unele echipe introduc formatiile secunde", a conchis Ilie intr-o interventie la gsptv.