David Beckham a fost prezentat, sambata, la noua sa echipa, AC Milan. Iubesc Italia si sunt cu adevarat fericit ca ma aflu aici. Am jucat alaturi de cele mai titrate echipe din lume si acum sunt la Milan. E o onoare. Acestea au fost primele cuvinte in italiana ale englezului venit in Serie A sub forma de imprumut de la echipa americana L.A. Galaxy. Spice Boy va evolua la Milan in tricoul cu numarul 32.

"Sunt onorat sa joc pentru unul din cele mai titrate cluburi din lume. Sunt emotionat, foarte emotionat. Vreau sa ma antrenez din greu si sa fac parte din echipa. Si, de asemenea, sa ma distrez in aceste luni. Am jucat in cel mai mare club din Anglia, in cel mai mare club din Spania si vreau sa joc si pentru cel mai mare club din Italia. Sunt foarte multi jucatori mari aici. Este un club incredibil", a declarat Beckham imediat dupa ce a sosit la Milano.

Beckham a fost prezentat oficial pe San Siro, unde au venit sa-i ureze bun venit si coechipierii sai, Zambrotta si Pato. "Pentru mine este o oportunitate foarte mare. Voi incerca sa fiu cel mai bun si sper sa ajut echipa. Am respectat intotdeauna modul de joc al italienilor, cu multa pasiune si organizat. Abia astept sa incep sa joc in campionatul italian. Alegerea echipei AC Milan a fost ideea mea. Capello mi-a zis doar sa continui sa joc la un nivel inalt pentru a ma putea convoca la nationala".

Fostul galactic va purta tricoul cu numarul 32: "Este primul numar pe care mi l-au oferit si l-am acceptat. Nu aveam alte numere in minte".

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru moda, Beckham a mentionat: "Decizia mea de a veni la Milano nu are nimic de-a face cu moda. Milan e important, pentru el am venit".

Presedintele lui AC Milan, Adriano Galliani e incantat de noua achizitie: "A sosit un alt campion, dupa lungi negocieri. Va juca in campionat, dar sunt programate si doua sau trei meciuri amicale".

"Beckham a fost luat pe un acord de imprumut pana in iunie, dar exista un angajament de onoare cu cei de la Los Angeles Galaxy de a-i da drumul pe 9 martie", a mentionat italianul.