Portughezul Jose Mourinho se declara multumit de tragerea la sorti din Liga Campionilor, acolo unde Interul pregatit de el va intalni in optimile de finala castigatoarea en-titre a prestigiosului trofeu, Manchester United. Fostul tehnician al celor de la Chelsea Londra precizeaza ca United este o echipa mare, dar ca formatia sa are sansele ei de calificare.

"Pot spune ca sunt satisfacut in urma tragerii la sorti pentru ca vreau sa jucam impotriva celor mai buni. Manchester este o super echipa, iar Ferguson este un mare antrenor. Vom avea o motivatie mare sa eliminam un asemenea adversar de calibru. Vreau sa le facem suporterilor nostri o mare bucurie", a precizat Mourinho citat de Gazzetta dello Sport.

"Va fi un duel interesant cu Jose, care este un tip cu mare personalitate. Ne-a eliminat pe vremea cand o pregatea pe FC Porto, insa de aceasta data sper sa avem noi norocul pe care l-au avut ei atunci. Numai daca vom fi concentrati 100% vom reusi sa eliminam pe Inter", a precizat Sir Alex Ferguson.

Dubla Inter Milano - Manchester United, din optimile Ligii Campionilor, va avea loc, turul pe 24/25 februarie, in vreme ce returul este programat pe 10/11 martie.