Decizia DNA de a-i trimite in judecata pe George Becali si Victor Piturca nu l-a surprins pe selectionerul Romaniei. "Dupa tot ce s-a intamplat, nu cred ca decizia de a ma trimite in judecata ar trebui sa mai mire pe cineva. Aveam semnale ca 99 la suta asa se va intampla, dar eu pina acum n-am primit nicio hartie oficiala ca sunt trimis in judecata", a declarat Piturca potrivit Mediafax, citat de gsp.ro.

"Nu este nicio favorizare a infractorului. Daca semnez ca martor la un precontract intre doua parti, nu stiu daca favorizez sau pe cine favorizez. Acum asta e situatia. Daca sunt vinovat, asta va decide instanta. Nu stiu daca sunt urmarit eu, ca persoana. Si nu cred ca sunt neaparat o victima colaterala in acest caz. Nu stiu cum sunt privit de cei care au instrumentat acest caz, dar, repet, eu nu am facut decat sa semnez un precontract", a adaugat selectionerul.

George Becali nu a dorit sa comenteze decizia DNA, declarand ca nu-l intereseaza. Avocatul sau insa e increzator ca instanta se va pronunta in favoarea clientului sau. "S-a finalizat urmarirea finala si s-a trimis in instanta. Nu e ceva anormal. Nu cunosc materialul de urmarire penala. Avem incredere in instanta de judecata si sunt sigur ca ne vor da dreptate. Se vor face cercetari pentru a se proba cele scrise in dosar si abia apoi se va da verdictul. Gigi Becali nu risca nimic. Fapta pentru care este acuzat nu exista" a declarat avocatul lui Becali, Catalin Ciubota, Telesport.