Fiorentina a fost eliminata in optimile Cupei Italiei de Torino, scor 1-0, intr-un meci in care Adi Mutu a fost capitanul violetilor.Paradoxal, jucatorii lui Prandelli au invins cu 4-1 pe Torino, in etapa trecuta din campionat!"Fiorentina a inceput bine meciul, cu un joc frumos de pase, dar Torino nu s-a lasat impresionata si a punctat la prima ocazie avuta (Bianchi `19)", scrie Il Tempo, adaugand ca " Mutu a fost aproape sa egaleze in minutul 37, la fel Gilardinio si Zauri, dar portarul Calderoni a fost invincibil".

"In prima repriza am facut unele greseli si ne-a fost greu sa ne revenim dupa golul primit. Miscarea noastra pe teren in momentul in care nu aveam balonul a fost slaba. Regret ca am fost eliminati din Cupa, nu am putut avea continuitate in rezultate si mi-e teama ca acest lucru ne poate afecta increderea in noi", a afirmat Prandelli.

Torino va intalni in sferturile competitiei pe Lazio, dar in campionat, situatia este mai complicata pentru torinezi care nu au mai castigat de cinci partide si sunt pe locul 18 inainte de meciul cu Napoli. De partea cealalta, Fiorentina e pe 5 in Italia, cu 29 de puncte.

Roma, Torino, Lazio, Sampdoria, Udinese si Naples sunt echipele calificate in faza sferturilor de finala ale Cupei Italiei, dar lista se va completa abia in ianuarie cand Juventus va intalni Catania si Inter Milano pe Genes.

Vezi aici golul lui Bianchi in Fiorentina - Torino 0-1