"Suntem specialisti in reveniri", striga in cor stelistii, aflati la sase puncte de liderul Dinamo. Dupa ce anul trecut a facut o cursa de urmarire aproape perfecta in retur si a pierdut titlul la mustata in penultima etapa cu echipa din Stefan cel Mare, Steaua vrea sa repete istoria, dar de data aceasta sa cucereasca titlul cu numarul 24.

"Nu stiu daca primavara ma prinde la Steaua. Sunt jucator aici si nu as putea uita momentele petrecute in Ghencea. Daca as putea sa plec ar fi extraordinar, dar nu as face mare caz daca nu mi-ar reusi un transfer. Daca raman, imi doresc foarte mult sa iau un nou titlu cu Steaua.

Suntem la 6 puncte in spatele liderului si noi suntem experti in retururi, in reveniri. Stiu ca Gigi e considerat specialist in reveniri, dar eu le spun suporterilor sa aiba incredere in noi, ca putem lua din nou campionatul ", a spus fundasul Stelei la Infopro.

"Sase puncte nu sunt imposibil de remontat intr-un retur intreg. Sunt convins ca la vara vom sarbatori titlul cu numarul 24. Steaua este prima varianta, e visul meu sa joc aici !" spune si Tudose.