Frank Ribery si Adrian Mutu sunt cei mai importanti jucatori din nationala Frantei, respectiv a Romaniei. Ribery este componentul lui Bayern, Mutu joaca la Fiorentina. Francezul a marcat un gol si a dat o pasa de gol in partida de Liga Campionilor castigata de Bayern pe terenul lui Lyon cu scorul de 3-2, la pauza tabela aratand un neverosimil 3-0 pentru germani.

"Spectatorii de pe stadionul Gerland m-au aplaudat. Ma bucur si vreau sa le multumesc, m-au bucurat foarte mult pentru ca nu au uitat ca sunt francez si cand joc pentru Franta, toti incurajeaza echipa nationala. A fost primul meu meci impotriva unei echipe franceze si ma bucur ca am reusit sa marchez", a spus dupa meci, Frank Ribery care in Franta, a evoluat pentru Olimpique Marseille, rivala lui Lyon.

In Romania... "Aceasta este mentalitatea suporterului stelist, sa injure. Dedic victoria si fanilor dinamovisti, pentru ca si ei sunt fericiti pentru acest succes", a spus Mutu la finalul meciului Steaua - Fiorentina, unul in care spectatorii l-au injurat pe jucator ca la usa cortului si i-au dedicat o serie de mesaje jignitoare, dupa ce jucatorul jignise publicul din Ghencea inaintea meciului.

In Franta, Ribery s-a bucurat de respectul fanilor francezi, suporterii s-au bucurat de maiestria celui mai important jucator din nationala Frantei. In Romania, Mutu s-a bucurat de injuraturile fanilor stelisti, iar spectatorii nu au vazut nici macar o executie de efect al celui mai bun jucator al nationelei Romaniei... Ribery... Mutu... Lyon... Steaua...