Presa din Italia lauda prestatia Violei in fata unei echipe mediocre. Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie ca, in partida de miercuri seara, Steaua lui Dorinel Munteanu si-a aratat limitele, fluturand steagul alb.

Sportitalia24:Intr-un Bucuresti polar, Fiorentina bate Steaua si ramane in Europa, cu destinatia Cupa UEFA. Pe terenul inghetat din Ghencea a fost dificil nu numai sa alergi, ci chiar sa faci lucruri mai simple.

Steaua, incapabila sa produca vreo reactie in dezavantaj numeric, termina meciul in 10 oameni dupa eliminarea lui Golanski si spune adio luminilor reflectoare ale competitiilor europene.

Gazzetta dello Sport:Steaua e cu adevarat o echipa mediocra, fara mijlocasi influenti si fara atacanti cu greutate in fata lui Frey. Steaua isi confirma limitele, cedand din ce in ce mai multe spatii de joc. Pe masura ce timpul trecea, echipa din Bucuresti ridica steagul alb, oferindu-i intreg terenul Fiorentinei, care joaca ultimele minute cu Almiron in locul lui Santana si Masi in locul lui Montolivo. Italienii le-au tinut piept romanilor, care si-au confirmat mediocritatea.

Goal.com: Fiorentina a condamnat Steaua sa priveasca rundele urmatoare ale competitiilor europene la televizor.