Chelsea a invins, marti seara, CFR Cluj, dar capitanul John Terry nu e deloc multumit de prestatia echipei. In contrast cu parerile lui Terry, antrenorul Scolari e multumit de jocul elevilor sai: "Echipa a jucat bine si vreau ca acest spirit al echipei sa il avem in toate competitiile".

Luiz Felipe Scolari a laudat spiritul de echipa al clujenilor lui Trombetta: "Imi place echipa Clujului. Nu este o diferenta foarte mare, noi am avut o posesie mai buna, dar ei joaca bine pe contra-atac si au un bun spirit de echipa. Imi plac unii jucatori de la Cluj".

"Cred ca am jucat bine, nu foarte bine, doar bine. Vreau ca acest spirit al echipei sa il avem in toate competitiile. Au luptat pentru minge, poate au facut si greseli, dar jucatorii le-au inteles si s-au ajutat. Toti jucatorii mei sunt importanti, nu doar unul".

Scolari a apreciat si increderea jucatorilor sai, in ciuda faptului ca fanii erau nervosi in momentul cand scorul indica egalitate: "Dupa o ora, scorul era 1-1 si unii oameni din tribune erau nervosi din cauza asta, dar jucatorii mei erau increzatori".

John Terry nu a fost multumit de modul in care a decurs jocul marti seara, dar are incredere ca fanii ii vor sprijini oricum. "Mai avem mult de munca daca vrem sa mergem pana la capat. Trebuie sa ne imbunatatim jocul pentru ca lucrurile nu au mers asa cum trebuie. Fanii stiu ca putem mult mai mult asa ca nu trebuie sa intram, inca, in panica", a declarat capitanul pentru Daily Mail.

"Daca vrem sa ajungem din nou pana in finala, va trebui sa ne imbunatatim jocul in urmatoarele meciuri. Fanii stiu ca avem multe de aratat in aceasta competitie si in Premier League. Din nou, nu am jucat bine. Avem dificultati in a ataca echipe atunci cand sunt in defensiva", a adaugat Terry.