Selectionerul Victor Piturca lauda prestatia CFR-ului din acest sezon al Champions League, antrenorul primei reprezentative a Romaniei fiind de parere ca ardelenii au prestat un joc mai frumos decat Steaua in cea mai importanta competitiei intercluburi de pe Batranul Continent.

"Cred ca participarea CFR-ului este peste medie, chiar una buna. Au realizat meciuri foarte bune, intr-o grupa grea. Nu sunt de acord cu demiterea lui Trombetta. Nici Andone nu trebuia indepartat, el luase eventul. Nu existau argumente ca Ando sa fie demis. Italianul trebuie lasat pana la finalul sezonului si de-abia apoi tras linie. Mutu sufera pentru ca este injurat. Suporterii stelisti nu se comporta frumos cu el. Asta spune mult despre civilizatia din fotbalul romanesc. Nu spun sa fie primit cu flori, dar totusi. CFR a jucat mai bine decat Steaua in Liga", a declarat Piturca la Sport.ro.

CFR Cluj a pierdut cu 2-1 impotriva englezilor de la Chelsea in ultima partida a campioanei Romaniei in cupele europene, sezonul 2008-2009.