Presa din Anglia prefateaza intalnirea Chelsea - CFR Cluj din aceasta seara cu o mica doza de superioritate, cu toate ca o victorie a echipei romane, care nu mai are nimic de pierdut, ar putea sa trimita formatia londoneza in Cupa UEFA. "Drogula vrea sa il invinga pe Dracula", titreaza The Sun, publicand si o poza cu atacantul lui Chelsea, Didier Drogba, in care arata ca un vampir.

"Scolari nu mai are cine stie ce sa demonstreze, e castigator al Cupei Mondiale, dar acelasi lucru nu poate fi spus despre Trombetta, care e la primul sau mandat ca antrenor principal", noteaza cei de la The Telegraph.

"Phil Scolari pune la cale ceva: sa ii dea drumul in teren lui Drogula. Atacantul nu este refacut, insa antrenorul vrea sa il titularizeze in atac, alaturi de Anelka. Chelsea trebuie sa castige in aceasta seara pentru a se califica in Liga Campionilor", scriu ziaristii de la The Sun.

"A sosit timpul sa ne lamurim asupra lui CFR Cluj, care joaca in fata a 5.000 de oameni in fiecare weekend", titreaza si editia electronica a Daily Mail, care sub o poza cu Yssuf Kone ii ironizeaza pe clujeni: "Mare afacere: transfer record pentru CFR - Kone a costat 750.000 de euro".