Andone nu mai poate sa antreneze in Liga 1 in acest sezon, cu exceptia lui CFR Cluj, dar fostul antrenor al clujenilor nu vrea sa mai auda de campioana Romaniei. Mai mult, Andone e pregatit sa urmeze exemplul lui Cosmin Olaroiu si sa paraseasca fotbalul roman pentru petrodolarii seicilor de la Al-Etiffagh, locul 5 din Arabia Saudita.

"Nu mai am voie sa antrenez alta echipa din Liga I. Cred ca regulamentul ar permite sa ma intorc la CFR, pentru ca n-as schimba echipa. Dar, serios acum, pentru mine CFR Cluj este un capitol inchis. Mai am putin timp si ma apuc de treaba. M-am inteles deja financiar cu o formatie din Arabia Saudita, iar miercuri, cel tarziu joi, o sa le dau raspunsul meu definitiv. Va fi un contract pe doar sase luni. Ma mai gandesc putin pentru ca exista si o oferta din Rusia pe un an", a spus Andone.

"Am vorbit si cu Olaroiu si el mi-a zis sa ma duc acolo pentru ca e o echipa buna si anul trecut a jucat finala Cupei Campionilor Asiei. La ei, primele patru clasate in campionat participa in Cupa Campionilor Asiei".