Sao Paulo a castigat, pentru a sasea oara in istoria sa, Campionatul Braziliei. Sao Paulo si-a asigurat titlul dupa ce i-a invins, duminica, in ultima etapa, pe cei de la Goias, scor 1-0.

Singurul gol al partidei de pe Estadio Bezerrao a fost unul controversat. In minutul 22, portarul de la Goias a respins o minge pana la Hugo. Acesta i-a pasat lui Borges, care a marcat din fata portii. Gazdele au protestat, cerand ofsaid la Borges.

Sao Paulo a terminat campionatul cu 75 de puncte acumulate. Principala contracandidata a echipei Sao Paulo a fost Gremio, care avea nevoie de o victorie in ultima etapa, dar si de o infrangere a celor de la Sao Paulo. Gremio a castigat meciul impotriva formatiei Atletico Mineiro, scor 2-0. Dar a terminat campionatul pe locul doi, pentru ca Sao Paulo a invins Goias.

Cruzeiro si Palmeiras au terminat campionatul pe locurile trei, respectiv patru, si se vor alatura formatiilor Sao Paulo si Gremio in cea mai importanta competitie dintre cluburi a Americii de Sud, Copa Libertadores 2009. La aceasta competitie va participa si castigatoarea Cupei Braziliei din acest an, Sport Recife.

Sao Paulo - Goias 1-0