Santos Mirasierra, suporterul lui Olympique Marseille a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Francezul a fost acuzat ca a tulburat ordinea publica si a produs acte de violenta impotriva autoritatilor, in timpul partidei din Liga Campionilor dintre Marseille si Atletico Madrid, din 1 octombrie.

Liderul celor de la Commando Ultras 84 a recunoscut ca e un ultras, dar nu un criminal. "Cand vezi o femeie brutalizata pana la sange pentru nimic nu poti sa stai cu mainile legate si sa nu faci nimic", a declarat francezul inainte de proces.

Procurorii au cerut o pedeapsa de opt ani pentru suporter, insa decizia a indicat trei ani si jumatate. Avocatul francezului a declarat ca nu stie daca va face recurs la decizia judecatorului: "Nu este sigur ca vom face apel, din motive de timp dar si din cauza riscului de a majora pedeapsa. Putem sa incercam sa obtinem o gratiere".

Zinedine Zidane este unul dintre sustinatorii suporterului francez: "Ceea ce i se reproseaza domnului Santos Mirasierra este departe de adevar. L-au retinut desi nu a facut nimic".