Problemele Timisoarei nu se opresc deloc. Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) a admis apelul clubului FC Progresul Bucuresti in cazul jucatorilor Wayne John Srhoj si Agubiade Abiodun. Clubul timisorean, impreuna cu cei doi fotbalisti trebuie sa plateasca bancarilor 5.000 de franci elvetieni. Marian Iancu sustine ca nu Timisoara trebuie sa plateasca Progresului, ci Federatia Romana de Fotbal.

Potrivit deciziei tribunalului de la Laussane, Timisoara si cei doi jucatori trebuie sa plateasca bancarilor 5.000 de franci elvetieni (apx. 3.200 de euro): "Clubul FC Timișoara, denumit anterior FCU Poli Timișoara Invest SA, și jucatorii de fotbal Wayne John Srhoj și Agubiade Abiodun (foto) sunt obligați sa plateasca in solidar sau separat suma de 5.000 CHF (cinci mii franci elvețieni) catre clubul SC FC Progresul București SA, denumita anterior SC FC Național 2000 SA cu titlu de cheltuieli de judecata reprezentand onorariu avocațial, precum și alte cheltuieli ocazionate de prezentul arbitraj.”

Marian Iancu a declarat la GspTv: "Progresul a castigat procesul cu Federatia Romana de Fotbal, nu cu Timisoara".

Srhoj si Abiodun au plecat de la FC National (Progresul Bucuresti) la Poli Timisoara (FC Timisoara), declarand ca sunt liberi de contract. Constantin Iacov nu a fost de aceeasi parere. Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a dat castig de cauza bancarilor, dar a revenit asupra deciziei si a recunoscut ca cei doi jucatori sunt liberi de contract. Fosta conducere a clubului din Bucuresti a ajuns cu procesul la TAS si l-a castigat.