Federatia Romana de Fotbal a primit aproape 1,3 milioane de euro de la UEFA pentru a fi impartite cluburilor care au avut jucatori la echipa nationala la Euro 2008. Steaua si Dinamo vor primi cele mai mari sume de la FRF: 570.000 de euro respectiv 337.000 de euro. CFR Cluj (151.000 euro), FC Timisoara (100.000 euro) si Rapid (100.000 euro) sunt si ele la rand pentru banii de la UEFA.

UEFA a anuntat, potrivit site-ului oficial, ca suma totala pe care o va trimite catre federatiile nationale, care au avut echipe la CE din Austria si Elvetia, este de 43,5 milioane de euro. 180 de cluburi sunt pe lista celor de la UEFA, printre care cinci echipe se gasesc in campionatul roman. "Este o demonstratie a armoniei in fotbalul european si a disponibilitatii asociatiilor si cluburilor de a coopera pentru binele jocului", a spus presedintele UEFA, Michael Platini.

Werder Bremen este clubul care beneficiaza de cea mai mare suma, cu un total de aproape un milion o suta de mii de euro. Adversarele Stelei din aceasta editie a Ligii Campionilor, Olympique Lyon si Bayern Munchen, sunt urmatoarele doua echipe in acest clasament cu sume de peste un milion de euro.