" Dusane, te sustinem", "Aici e Timisoara", "Iancu, pleaca de la Poli!", "Vine Ignatul", "Poli suntem noi!", "Timisoara nu e Bucuresti", "Iancu, pleaca! Te uram" sau "Iancu esti o mizerie!", sunt doar o parte a mesajelor scrise de ultrasii banateni pe zidurile stadionului Dan Paltiniseanu.

"Toti au facut declaratii demagogice, dar pentru mine este un semnal de alarma, pentru ca de la 'o sa am grija sa faca puscarie' pana la a scrie pe gardul stadionului 'mori tigane' sau 'te uram' este un pas firesc. Am atras atentia si mai spun o data ca nu permit sa fiu jignit", a spus Marian Iancu.

In plus, o parte a galeriei timisorene a tinut sa asiste, astazi (joi), la ultimul antrenament sustinut de ceh alaturi de echipa. Dusan Uhrin a parasit incinta stadionului, impresionat de scandarile suporterilor, care vor ca antrenorul ceh sa ramana pe banca Timisoarei.

"Poate ca este nevoie de altcineva care sa isi doreasca mai putin sau nimic, pentru ca, este evident, eu deranjez pe toata lumea", afost reactia finantatorului de la Timisoara la mesajele suporterilor.