Schimbul de generatii de la Steaua e preocuparea numarul unu a patronului din Ghencea. Suparat ca mai multi jucatori din lotul actual, in special Mirel Radoi, si-au facut publica dorinta de a parasi cat mai repede Steaua, Becali vrea sa inlocuiasca garda veche cu jucatori tineri si ieftini.

"Daca primesc o oferta, il dau in secunda doi pe Radoi!", a rabufnit Gigi Becali (Gsp Tv). "Ce rost are sa-l mai platesc? Are salariu mare! Il aduc pe Tudose si intr-un an ajunge mai bun decat Radoi. Giovanni mi-a zis ca are discutii si despre Radoi, si despre Goian, si despre Banel. Cand va avea o oferta serioasa, imi va spune. In cazul lui Banel, pretul lui e de 5 milioane de euro". Patronul din Ghencea stie si cine ii ameteste jucatorii cu transferuri in strainatate. "Cand se duc la lot mai vorbesc cu altii care joaca in strainatate si probabil aia le baga diverse lucruri in cap".

"Imediat dupa meciul cu Poli Timisoara, i-am sunat pe cei de la Medias si le-am oferit un milion pentru Curtean. Mi-a placut ca a dat 3 goluri, mi-a placut cum a centrat la o faza si am vrut sa-l iau. N-au acceptat oferta mea, acum e prea tarziu, trebuie sa stii cand sa-i iei banii lui Becali", a recunoscut Gigi Becali interesul pentru Alexandru Curtean, dar si pentru Alexandru Tudose de la Buzau si Tanase de la Arges.

Victor Becali, unul dintre sfatuitorii patronului Stelei, a dezvaluit ca Becali e nemultumit ca l-a adus pe Semedo in Ghencea. ""Pe Dayro Moreno tot il astept sa explodeze, dar tot vad ca nu. Semedo nu mai are cum sa explodeze, pentru ca el atat poate. La el daca intra adversarul mai tare, se pierde. E un jucator bun doar de Liga I, si acolo cu echipele mai slabe. Lui Gigi Becali ii pare rau acum ca a dat banii pe Semedo"(GspTv).