Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a recunoscut, pentru prima data in actuala campanie de calificare, ca Romania are sanse destul de mici sa ajunga la Mondialul din Africa de Sud, din 2010. In acest moment, Romania ocupa locul cinci, cu patru puncte acumulate, intr-o grupa in care Serbia si Franta sunt marile favorite.

''Este posibil sa nu ne calificam la Campionatul Mondial, lucrurile merg mai departe, cu sau fara Victor Piturca, asta vom vedea. Sanse pentru noi exista, destul de mici, este adevarat, dar ele sunt'', a declarat Mircea Sandu la gala premiilor Fanatik.

Privind parcursul tricolorilor din 2008, Nasul este de parere ca Romania a avut, in general, un an bun: "Anul 2008 a fost bun pentru fotbalul romanesc pana la un moment dat, in a doua parte a fost mai putin bun, asta este. Din aceasta cauza fotbalul este frumos, iti acorda si bucurii si suparari. Momentele grele au fost cu Lituania si evolutiile echipelor in cupele europene, in Cupa UEFA in special", a conchis Sandu.