Gica Popescu ii da emotii presedintelui de la FRF, Mircea Sandu, anuntand ca s-ar putea sa revina asupra deciziei de a nu mai candida impotriva actualului presedinte la alegerile din 2010. Fostul jucator al Barcelonei a pierdut, in noiembrie 2005, cu 102 la 187 lupta cu Mircea Sandu pentru conducerea FRF.

"Cine stie? Poate da, poate nu! Daca ma trezesc pe 1 ianuarie cu pofta de fotbal si decid sa mai micsorez din celelalte preocupari?! Oricum, in momentul in care pleci la o batalie asa de grea, trebuie sa te bazezi pe o echipa puternica, nu depui pur si simplu o candidatura si spui ca vrei sa participi si tu la alegeri. A ajunge seful FRF nu inseamna sa vii, sa te asezi pe scaun si sa te culci. Trebuie sa propui niste proiecte importante, capabile sa schimbe ceva", a spus Gica Popescu pentru GspTV.

"Daca as intra intr-un proiect sportiv, si Hagi, si Dan Petrescu ar fi cu siguranta printre colaboratorii mei. Sintem foarte buni prieteni si ne-am dorit intotdeauna sa facem ceva împreuna", a incheiat Popescu.